Slide background

LITEN OG LOKAL

MASKINPARTNER holder til i Lillehammer og leverer anleggsgartnertjenester til kunder i Mjøsområdet og omkringliggende områder. Det er ikke vi som bygger de store vegene i landet. Vi utfører for det meste små og mellomstore prosjekter i forbindelse med nyanlegging og oppgradering av hager, gårdsplasser, lekeplasser og uteområder i borettslag ol.

 

Vi vet det er viktig at du som kunde får det du forventer. Derfor arbeider vi med mål om å gi deg det du forventer – og litt til. Som lokal tilbyder er vi "tett på" og har bedre forutsetninger for å forstå hva du forventer og trenger, enten det gjelder tidsfrister, fleksibilitet eller kvalitet. Vi lever av tilfredse kunder, og mener fornuftige priser og god service er avgjørende for om kunden blir fornøyd. Du kan derfor være trygg på at vi gjør vårt aller beste for at du skal bli fornøyd med jobben vi utfører.

 

Vår målgruppe er privatpersoner, industribedrifter, butikker, sameier, velforeninger, borettslag m.fl. Vi tar gjerne på oss oppdragene de større tilbyderne ikke finner interessante. Ingen oppdrag er for små for MASKINPARTNER.

Som forventet - og litt til

mp nett kontakt

MASKINPARTNER AS
Solheimsvegen 10
2613 Lillehammer
Tel: 45 85 62 05

post@maskinpartner.no
www.maskinpartner.no
Foretaksregisteret:
Org.nr. 819 911 452 MVA

All rights reserved @ maskinpartnermpnett levertav2