• Belegg_1.jpg
  • Belegningsstein.jpg
  • c_Kantstein_mur_og_belegningsstein.jpg
  • c_Trapp_og_mur_med_knekt_front.jpg

Ledig stilling - Anleggsgartner

Vi er i utvikling og vekst, og søker derfor 1-2 anleggsgartnere med brennende interesse for faget.

 

Arbeidsoppgaver:

Som ansatt i Maskinpartner får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver som spenner fra små dagsoppdrag til prosjekter som går over noen uker. Vi jobber hovedsakelig i den «grå» delen av anleggsgartnerfaget, og benytter samarbeidspartner på den «grønne» delen.

Arbeidet består i opparbeidelse og oppgradering av hager, gårdsplasser og næringsarealer, med blant annet belegningsstein, støttemurer, kantstein, trapper og plattinger. Drenering, grøftegraving, grunnarbeid for asfaltering, massetransport osv. er også en del av jobben. Om vinteren er brøyting hovedaktiviteten.

 

Kvalifikasjoner:

Du har fagbrev i anleggsgartnerfaget, eller variert erfaring som kan kompensere for manglende fagbrev. Du kan jobbe både selvstendig og sammen med andre, og være nøyaktig og pliktoppfyllende i utførelsen av arbeidet.

En viktig del av jobben er å finne gode løsninger sammen med kunden. Du har derfor evne til å kommunisere med kunden og levere resultater som svarer til forventningene. Hvem du er som person er for øvrig langt viktigere enn hva du kan vise til av erfaring eller karakterer.

Det er avgjørende at du ønsker å arbeide ute, og at du liker både maskinelt og manuelt arbeid. Dessuten er god fysisk form en forutsetning for å kunne utføre arbeidet.

Førerkort kl. BE, T. Maskinførerbevis M2, M4. Mangler du noen av bokstavene så finner vi en løsning.

Du er bosatt i Lillehammer-, Ringsaker- eller Hamarområdet, og starter og avslutter arbeidsdagen med utgangspunkt i der du bor.

 

Vi tilbyr:

Fleksibilitet og mulighet til å planlegge egen arbeidstid. Noen prosjekter krever at vi jobber sammen og må tilpasse oss til hverandre. Andre ganger styrer du fullt ut egne prosjekter og jobber når det passer deg selv.

Lønn etter avtale og gode bonusordninger.

Forsikring og tjenestepensjon.

Ryddige arbeidsforhold i en liten bedrift i vekst.

 

Søknad:

Send en kortfattet søknad med CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og skriv litt om deg selv og hvorfor du søker jobben.

Søk gjerne uansett om du er på utkikk etter jobb på heltid, deltid eller sommersesong. ‘

 

Tiltredelse:

Det er ønskelig at du kan tiltre i mars/april 2022.

MASKINPARTNER AS
Solheimsvegen 10
2613 Lillehammer
Tel: 45 85 62 05

post@maskinpartner.no
www.maskinpartner.no
Foretaksregisteret:
Org.nr. 819 911 452 MVA

All rights reserved @ maskinpartnermpnett levertav2